kwalificatietekensBen je zendamateur en scout? Dan kun je de kwalificatie zendamateur (full of novice) halen binnen Scouting Academy. Deze kwalificatie kun je alleen halen als je lid bent van Scouting Nederland.

Hoe bestel je het kwalificatieteken?

Allereerst moet je je aanmelden in Scouts Online voor de kwalificatie zendamateur. Er zijn twee kwalificatietekens: eentje voor de full- en eentje voor de novice-licentie. Daarna stuur je een scan van het registratiebewijs van het Agentschap Telecom op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zodra je kwalificatie is geaccepteerd, ontvang je een bericht vanuit Scouts Online. Na het ontvangst van de acceptatie kun je het kwalificatieteken bestellen bij de ScoutShop.