kwalificatietekensBen je zendamateur en scout? Dan kun je de kwalificatie zendamateur (full of novice) halen binnen Scouting Academy. Deze kwalificatie kun je alleen halen als je lid bent van Scouting Nederland.

Hoe bestel je het kwalificatieteken?

Allereerst moet je je aanmelden in Scouts Online voor de kwalificatie zendamateur. Daarvoor zijn er in Scouts Online twee registratieformulieren. Je kan een aanvraag doen voor het teken van de Full-licentie of van de Novice-licentie.

Daarna stuur je een scan van het registratiebewijs van het Agentschap Telecom op naar kwalificatieregistratie@jota-joti.scouting.nl . Zodra je kwalificatie is geaccepteerd, ontvang je een bericht vanuit Scouts Online. Na het ontvangst van de acceptatie kun je het kwalificatieteken bestellen bij de ScoutShop.