Vanaf 1 maart kun je jouw groep inschrijven voor deelname aan de JOTA JOTI 2018!

Van 19 tot en met 21 oktober 2018 staat de Scoutingwereld in het teken van communiceren via amateurradio en internet. Zo’n 1,3 miljoen scouts doen wereldwijd mee aan JOTA-JOTI, het jaarlijkse communicatie- en techniekevenement. Zo ook circa 18.000 scouts van Scouting Nederland.

In het derde volle weekend van oktober wordt wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA staat voor Jamboree On The Air en JOTI voor Jamboree On The Internet. Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van een Wereld Jamboree. Tijdens zo'n kamp komen rond de 30.000 Scouts van over de hele wereld bij elkaar. Tijdens de JOTA-JOTI blijft iedereen in zijn eigen land, en toch praten elk jaar honderdduizenden Scouts een weekend lang met elkaar via de radio of het internet.

Dat kan je doen via de onderstaande links. Hiervoor moet je moet eerst ingelogd zijn op Scouts Online, dan pas worden de formulieren zichtbaar.

Informatie over het evenement JOTA-JOTI in SOL: https://sol.scouting.nl/as/event/7207/details

Met de onderstaande formulieren kan je je inschrijven voor de JOTA-JOTI en/of voor alleen de JOTI:

Inschrijfformulier 2018 JOTA-JOTI of JOTA ONLY

Inschrijfformulier 2018 JOTI only

Belangrijk: Om er voor te zorgen dat wij de /J kunnen toekennen bij bijzondere roepletters is het belangrijk om de registratie van de bijzondere roepletters te sturen voor het inschrijven voor de JOTA-JOTI. Wist je dat Agentschap Telecom dit soort verzoeken ook digitaal kan afronden? In het gunstigste geval heb je vrijwel direct een digitale brief met toestemming van het gebruik van de bijzondere roepnaam. De website is hier te vinden.