Hoofd programma

Het programma is een belangrijke pijler voor JOTA-JOTI. De activiteiten worden weliswaar door de groepen zelf georganiseerd, het zijn ook die groepen die kijken naar de centrale JOTA-JOTI-organisatie en daarvan een gezamenlijk thema en rode draad verwachten.

Het is de rol van het onderdeel programma dat er een thema en rode draad is, op een dusdanige wijze dat de deelnemende groepen zich daarbij zonder al te veel moeite kunnen en willen aansluiten. Het teamhoofd programma is het primaire aanspreekpunt hierin.

Het teamhoofd vertegenwoordigt en bewaakt alle initiatieven die zich binnen het gehele cluster programma afspelen. Het teamhoofd zorgt ervoor dat haar primaire taak niet ligt in het ontwikkelen van het programma, maar juist voor het samenstellen van een groep gelijkgestemden. Vanuit de groep gelijkgestemden wordt het programma gedefinieerd en krijgen alle onderdelen een gedegen invulling.

Het teamhoofd stelt een team samen en stuurt dat team aan. De omvang van dat team kan maar zo uit 20 personen bestaan.

Wil je wel meewerken in een van de programmateams, maar niet als hoofd programma?

Reageer ook dan alvast op de vacature of stuur een mail aan elko.hofman@scouting.nl. Natuurlijk gaan we met je in gesprek, bij voorkeur samen met het nieuwe hoofd programma. Denk bij teams bijvoorbeeld aan:

  • organisatoren van de zomerkampronde;
  • organisatoren van het JOTA-JOTI Head-Quarter;
  • organisatoren voor een live-video-uitzending;
  • organisatoren voor een JOTI-café;
  • organisatoren voor een speciaal te verdienen award;
  • organisatoren voor een vet spel voor de JOTA-JOTI-zaterdag in oktober;
  • organisatoren voor die gave activiteit van jou.

Solliciteren?

Hoofd programma is een belangrijke spil in het organisatieteam, het kan daarom zijn dat twee personen deze functie vervullen. Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct!

Niet helemaal wat je zoekt? Kijk bij de andere vacatures, of stuur een open sollicitatie. Twijfel niet, reageer op de vacature; we komen graag met elkaar in contact!