Portal / L!ve / PA6JAM/J

Luister de openingsuitzending terug

Get the Flash Player to see this player.

PA6JAM/J

PA6JAM/J is het JOTA station van de Landelijke JOTA-JOTI organisatie tijdens de JOTA-JOTI.

Opbouwen

Het landelijk station PA6JAM/J en het JCC wordt opgebouwd in 1 dag. Daardoor hebben we niet de mogelijkheid om een toren te pionieren zoals heel veel andere JOTA groepen dat doen. Bovendien wordt het hele station door minder dan 6 mensen opgebouwd. We willen wel graag een toren pionieren maar we hebben niet genoeg scouts en tijd om dat voor elkaar te krijgen. Daarom maken we gebruik van een kraan of hoogwerker.  We hopen met die antennes alle deelnemers op 2 meter te kunnen bereiken.

Dit jaar wordt het JOTA station opgebouwd op vrijdag.

pa6jamtoren

Opening

De opening wordt vanuit Leusden verzorgd en wij (PA6JAM/J) zenden hem uit op 80 meter. De openingsuitzending is tegelijkertijd te beluisteren op het internet. Omdat we op 2 meter niet in heel Nederland goed te beluisteren zijn wordt de opening in elk rayon op 2 meter nog een keer uitgezonden. Deze stations pikken de uitzending van het internet op en sluiten het geluid aan op de computer dat daarna wordt uitgezonden op de lokale frequentie. Jullie luisteren toch ook mee?
Na de opening kun je jezelf inmelden bij de regionale JOTA stations of op 80 meter bij PA6JAM/J

JOTA ronde op 80 meter, zondagochtend

Elke JOTA-JOTI is er op zondag ochtend een JOTA ronde op 80 meter. Deze ronde wordt geleid door PA6JAM/J en begint om 10:00 uur. De frequentie is 3660 MHz +/- QRM

Contact? QSL!

Uiteraard stuurt PA6JAM/J een mooie QSL kaart van elke verbinding die je maakt met ons.

Je kunt ons ook e-mailen: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Gemaakte verbindingen