Ja, beste Scouts,

Ondanks dat we allerlei zaken op het laatste moment moeste aanpassen hebben we ook dit  jaar weer een paar uitdagingen waarmee leuke prijzen kan winnen. Zoals voorgaande jaren hebben we bij de opening een quiz en om 16:00 uur  hebben we er weer een. Voor beide quizzen gebruiken we dezelfde applicatie, dus de werking is hetzelfde. De openingsquiz bestaat uit 15 vragen en de quiz om 16:00 uur bestaat uit 30 uitdagende  vragen. Doe mee en win een leuke prijs!

Hieronder vind je de links naar de quizzes om mee te doen:

Openingsquiz: https://ahaslides.com/JOTAJOTI20

Zaterdagmiddag JOTA-JOTI quiz: https://ahaslides.com/JOTAJOTI

Spelregels voor deelname aan de QUIZzen

Voor de quiz gebruiken we AhaSlides. Per deelnemende groep meld je je aan met een PC of tablet/telefoon en registreer je je met het nummer waarmee je op de deelnemerslijst (deze kan je hier vinden) staat + je groepsnaam binnen AhaSlides.  Met deze gegevens neem je als groep deel aan de quiz.

Wil je individueel deelnemen? Registreer je dan met je email-adres + Voornaam binnen AhaSlides.

LET OP: Alleen deelnemende groepen kunnen een prijs winnen. Individuele deelnemers moet het doen met de eer als ze de eerste plaats veroveren. Verkeerd geregistreerde groepen of deelnemers kunnen worden uitgesloten van deelname of prijzen. We nemen contact op met de winnaars na de quiz voor het uitreiken/overhandigen van de prijzen.

Over de uitslag van de quiz kan niet worden gecorrespondeerd. Het organisatie team van de LJJO is niet aansprakelijk voor eventuele fouten, verbindingsproblemen, ICT problemen en ander onheil die deelname verhindert.

Maximaal kunnen er 1000 deelnemers meedoen. De inschrijving opent om 08:30 uur (openingsquiz) en om 15:30 uur (JOTA-JOTI quiz) en VOL = VOL. Te laat? Dan is er volgend jaar weer een kans...

Wat heb je nodig om mee te doen?

1. Een internet verbinding
  2. PC / Tablet / Telefoon met daarop  een webbrowser (Edge Chromium, Firefox, Google Chrome). Ga naar deze site en meld je aan (zie spelregels):
  3. Een stel enthousiaste scouts om de  vragen te  beantwoorden!