Ook dit jaar vindt de JOTA-JOTI weer plaats. Dit jaar op 16, 17 en 18 oktober 2015. Tijdens de JOTA-JOTI doen scouts allerlei uitdagende activiteiten en hebben ze de mogelijkheid om contact te maken met scouts over de hele wereld. Dit doen ze via de radio en het internet. De JOTA-JOTI is dus een combinatie van communicatie en techniek en biedt een mooie kans voor meiden en jongens om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Spelaanbod

De JOTA-JOTI organisatie zorgt voor het spelaanbod voor bevers, welpen en scouts en biedt tips aan explorers en roverscouts voor een uitdagend kampprogramma tijdens het weekend.

De spin Anansi is voor de bevers, welpen en scouts een belangrijk onderdeel in het spelaanbod. Op de pagina's voor scouts krijg je al een sneak preview van het spelaanbod en binnenkort wordt dit uitgebreid. Voor de bevers kun je kiezen uit een programma van twee of vier uur, voor welpen en scouts kun je kiezen voor een programma van twee, vier of zes uur. Als je je inschrijf voor de JOTA-JOTI krijg je toegang tot alle spellen, makkelijk toch?!

1ste Nieuwsbrief

2de Nieuwsbrief