Weet je niet exact wat JOTA-JOTI is lees onze brochure !

Kletsen maar!

Communicatie staat centraal tijdens de JOTA-JOTI. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit hoe je contact legt. Of het nu blikken met een touwtje ertussen zijn of de modernste apparatuur die met kabels en antennes de andere kant van de wereld kan bereiken: het doel is om contact te leggen met andere scouts. Wat is er nu leuker dan praten en chatten met mensen in het buitenland die ook scout zijn.

Techniek en knipperende lampjes

Door deel te nemen aan de JOTA-JOTI, kom je ook in aanraking met elektronica. Dat is een vorm van techniek die Scouting allerlei mogelijkheden biedt.

Tijdens de JOTA-JOTI worden er daarom vaak programma’s uitgevoerd waarin techniek en communicatie een rol spelen. Bijvoorbeeld het houden van een vossenjacht en het zelf solderen van een radio-ontvanger of een elektronisch plaatje met knipperende lampjes. Je leert er dus ook nog wat van!

Download de brochure hier!
JOTA-JOTI Brochure