Op de zaterdagavond is het inmiddels en traditie om een gamenight te houden. Hieronder vind je vast wat informatie over de gamenight in het teken van After Daylight.

Trivia-quiz

De vernieuwde trivia-quiz is zeer geschikt voor welpen en scouts en is de gehele JOTI te spelen op #dutch-quiz. Haal jij de topscore?

UNO

Het verslavende spel Uno! is dag en nacht te spelen in #dutch-uno - geschikt voor 9 - 99 jaar oud!

Weerwolven van Wakkerdam

Vrijdag 19:30 - 21:30 sneak preview van het geheel vernieuwde weerwolven van wakkerdam in #dutch- wakkerdam!

Zaterdag overdag van 11:00 - 18:00 weerwolven van wakkedam in #dutch-wakkerdam, overleef jij de eerste nacht van dit spel?

Pimpampet

Vrijdag van 22:30 - 00:30 gamenight voor explorers en ouder, met het aloude, populaire, pimpampet als belangrijkste game... in #dutch-pimpampet

Gamenight

Zaterdag vanaf 20:00 - 23:00 gamenight voor scouts en ouder, pimpampet en weerwolven van wakkerdam als belangrijkste games (#dutch-pimpampet en #dutch-wakkerdam).