JOTA-JOTI 2019

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree
On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet.

De JOTA-JOTI 2019 vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober.

Inleveren logs voor JOTA Nachtspel kan tot 15 november 2018

Heb jij meegedaan met het JOTA Nachtspel en nog geen logs ingestuurd? Dan heb je nog de kans tot 15 november 2018.