2023

JOTA-JOTI is het grootste Scoutingevenement ter wereld. Elk derde volle weekend van oktober staat volledig in het teken van communicatie en techniek. De JOTA-JOTI van 2023 is van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober.

Op deze pagina houden we je op de hoogte met de meest recente info rondom JOTA-JOTI!

Woensdag 21 juni 2023
De inschrijving is geopend! Vanaf vandaag kun je je als groep inschrijven voor de JOTA-JOTI, kijk daarvoor op de pagina inschrijven.
Het thema is inmiddels ook bekend: ‘Connecting Dots’. Meer weten over het thema? Kijk dan op de pagina over het thema!

Zaterdag 30 september 2023
De inschrijving is inmiddels al even geopend. Ook het organisatieteam is druk bezig met de voorbereidingen voor het leukste Scoutingevenement van het jaar!
Op dit moment zijn er 156 groepen ingeschreven voor de JOTA-JOTI van 2023.